Γεμιστές πατάτες στον φούρνο με πανσέτα και γραβιέρα από τον Ζαν Λουί Καψαλά

Mε άρωμα Γαλλίας...

Ο chef, Ζαν Λουί Καψαλάς, μάς φτιάχνει πεντανόστιμες γεμιστές πατάτες στον φούρνο με πανσέτα και γραβιέρα. Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

  • 8 μικρές πατάτες
  • 100 γρ. πανσέτα
  • 200 γρ. τυρί τριμμένο (γραβιέρα)
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. βούτυρο
  • Πράσινη σαλάτα
  • Αλάτι – Πιπέρι

Δείτε όλη τη συνταγή από την εκπομπή Happy Day