Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει στρούντελ με μήλα και σοκολάτα

Αγαπημένο χειμωνιάτικο γλυκό

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτα

1 κιλό μήλα

100 γρ. τριμμένη φρυγανιά

75 γρ. σταφίδα ξανθή

140 γρ. βούτυρο αγελάδος

200 γρ. καρύδια χοντροκομμένα

1 κ.σ. κανέλλα

1 κ.γ. τριμμένο γαρύφαλλο

1 φλ. του καφέ κονιάκ

1 σοκολάτα κουβερτούρα

άχνη ζάχαρη

3 κ.σ ζάχαρη 1 βανίλια

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής