Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει χριστουγεννιάτικο κέικ

Στην κουζίνα του «Στούντιο 4»
Υλικά:
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
250 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
250 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια
200 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. λευκή σοκολάτα
200 γρ. αμύγδαλα
200 γρ. φουντούκια
200 ml. κονιάκ
6 αυγά
2 κ.γ μπέικινγκ μπάουντερ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.γ κανέλα
1/2 κ.γ γαρύφαλλο

Δείτε όλη τη συνταγή στο video