Κεφτεδάκια νησιώτικα και πατάτες τσακιστές

από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Yλικά

800 gr κιμάς μοσχαρίσιος (ή ανάμεικτος μοσχάρι με χοιρινό)

3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί σε τρίμματα

2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα

1 ώριμη, μεγάλη και σφιχτή ντομάτα τριμμένη

2 κ.σ. ξίδι από κρασί

4 κ.σ. ούζο

1 αυγό

1 κ.σ. γεμάτη δυόσμο αποξηραμένο

5 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι Φρεσκοτριμμένο

πιπέρι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Δείτε τη συνατγή εδώ