Κορμός λευκής σοκολάτας με πουράκια από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης ετοιμάζει λαχταριστό κορμό λευκής σοκολάτας με πουράκια!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε

400 γρ. ζαχαρούχο γάλα

100 γρ. βούτυρο

360 γρ. λευκή κουβερτούρα

180 γρ. καρυδόψιχα

2 πρέζες αλάτι

500 γρ. πουράκια

200 γρ. κουβερτούρα

1 κουτί (400 ml) ζαχαρούχο γάλα

100 γρ. βούτυρο

4 κ.σ. κακάο

200 γρ. φιστίκια Αιγίνης

200 γρ. πουράκια

Δείτε την εκτέλεση στο video