Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Η συνταγή της ημέρας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Υλικά:

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά), κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 καρότο, κομμένο σε λεπτά μπαστούνια

1 φύλλο δάφνης

1/3 φλ. ελαιόλαδο

½ φλ. λευκό ξηρό κρασί

½ φλ. χυμός λεμονιού

1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι

½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας

αλάτι, κατά βούληση

2/3 φλ. νερό

3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.), parboiled

1 κ.γ. αλάτι

πιπέρι, φρεσκοτριμμένο,

κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα

Δείτε την εκτέλεση στο video