Μελωμένος και τραγανιστός μπακλαβάς από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Πιο λαχταριστός δεν γίνεται!

Υλικά για το μπακλαβά:

1 συσκευασία φύλλο Βηρυτού (12 φύλλα)\

500 γρ. καρύδια

120 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

300 γρ. αιγοπρόβειο βούτυρο

2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά

½ πορτοκάλι το ξύσμα

1 λεμόνι το ξύσμα

1 κ.γ. τριμμένο γαρύφαλλο

1 κ.γ. τριμμένη κανέλα

20 καρφιά γαρύφαλλο

Για το σιρόπι:

500 γρ. νερό

600 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

2 κ.σ. μέλι

1 λεμόνι το χυμό

1 στικ κανέλας

Δείτε όλη τη συνταγή στο video