Μηλόπιτα με κραμπλ αμυγδάλου από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το πιο αγαπημένο φθινοπωρινό γλυκό!

Υλικά:

Για τη γέμιση:
3 μήλα κόκκινα,
50 γρ. ζάχαρη καστανή
50 γρ, βούτυρο αγελάδος
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. κορν φλάουερ
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
150 γρ. βούτυρο αγελάδος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
4 κρόκους αυγών
1 βανίλια

Για το κραμπλ αμυγδάλου:
100 γρ. βούτυρο αγελάδος
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ,

Δείτε την εκτέλεση στο video