Μοσχάρι Βέροιας με χοντρά μακαρόνια
Υλικά για 4 άτομα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1.200 γρ. μοσχάρι Βέροιας, κομμένο σε μικρά κομμάτια (σπαλομίτα ή λαιμός) 2 ξερά κρεμμύδια 7 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα μαυροδάφνη 4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 1/2 ξυλάκι κανέλας 6-8 γαρίφαλα 1/2 πορτοκάλι 2-3 κλωνάρια μαντζουράνα 1 κγ άνθος αλατιού 1/8 κγ μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1 […]
11.05.2025 | 11:30

Υλικά για 4 άτομα
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1.200 γρ. μοσχάρι Βέροιας, κομμένο σε μικρά κομμάτια (σπαλομίτα ή λαιμός)
2 ξερά κρεμμύδια
7 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα μαυροδάφνη
4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1/2 ξυλάκι κανέλας
6-8 γαρίφαλα
1/2 πορτοκάλι
2-3 κλωνάρια μαντζουράνα
1 κγ άνθος αλατιού
1/8 κγ μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1 κούπα νερό
500 γρ μακαρόνια χοντρά, βρασμένα
1 1/2 κουπα κασέρι
1 κούπα πεκορίνο
Για το σερβίρισμα
ψιλοκομμένος μαϊντανός
Δείτε τη συνταγή στο video