Μοσχάρι Βέροιας με χοντρά μακαρόνια

Υλικά για 4 άτομα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1.200 γρ. μοσχάρι Βέροιας, κομμένο σε μικρά κομμάτια (σπαλομίτα ή λαιμός) 2 ξερά κρεμμύδια 7 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα μαυροδάφνη 4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες 1 κ.σ. πελτές ντομάτας 1/2 ξυλάκι κανέλας 6-8 γαρίφαλα 1/2 πορτοκάλι 2-3 κλωνάρια μαντζουράνα 1 κγ άνθος αλατιού 1/8 κγ μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1 […]
Μοσχάρι Βέροιας με χοντρά μακαρόνια

Υλικά για 4 άτομα

1/2 κούπα ελαιόλαδο

1.200 γρ. μοσχάρι Βέροιας, κομμένο σε μικρά κομμάτια (σπαλομίτα ή λαιμός)

2 ξερά κρεμμύδια

7 σκελίδες σκόρδο

1 κούπα μαυροδάφνη

4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

1 κ.σ. πελτές ντομάτας

1/2 ξυλάκι κανέλας

6-8 γαρίφαλα

1/2 πορτοκάλι

2-3 κλωνάρια μαντζουράνα

1 κγ άνθος αλατιού

1/8 κγ μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

1 κούπα νερό

500 γρ μακαρόνια χοντρά, βρασμένα

1 1/2 κουπα κασέρι

1 κούπα πεκορίνο

Για το σερβίρισμα

ψιλοκομμένος μαϊντανός

Δείτε τη συνταγή στο video