Μπριάμ λαχανικών με πικάντικη ξινομυζήθρα Κρήτης

Από τη περιοχή του Νέστου, του Σπερχειού και από τη Κρήτη, συλλέξαμε τα εκλεκτά προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. για να απολαύουμε πρωτότυπα γευστικά πιάτα.

Ο δημιουργικός σεφ Ανδρέας Λαγός είναι έτοιμος να μας προσφέρει εξαιρετικές συνταγές, χρησιμοποιώντας όπως πάντα τους θησαυρούς του τόπου μας.

Στην παρέα έρχεται ο δημοφιλής συγγραφέας του πολύ επιτυχημένου βιβλίου «Σασμός» Σπύρος Πετρουλάκης, που θα μας μεταφέρει τα αρώματα της αγαπημένης Κρήτης.

Το μενού περιλαμβάνει: Ελληνικά σπαράγγια ψητά με κρέμα από αμύγδαλα, φέτα και τραγανό ψωμί, μπριάμ λαχανικών με πικάντικη ξινομυζήθρα Κρήτης και τέλος ένα detox πρωινό με ακτινίδιο Σπερχειού.

Απολαύστε το!