Μύδια Χαλάστρας σαγανάκι με φέτα, μουστάρδα και κάπαρη
Mε άρωμα θάλασσας....
21.09.2025 | 11:30
Υλικά:
700γρ. μύδια Χαλάστρας
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
90γρ. φέτα τριμμένη
3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ ελιές πράσινες χ.κ
1 κ.σ κάπαρη
1 καυτερή πιπεριά τσίλι
250ml λευκό κρασί
1 κ.σ μουστάρδα
4 κ.σ μαϊντανός
1/2 κ.γ αλεύρι
3 κ.σ ελαιόλαδο
ξύσμα από 1 λεμόνι
1/8 κ.γ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Δείτε το video