Ντοματοελιόψωμο με θυμάρι Σάμου
Τέτοιο ψωμί δεν έχετε ξαναφάει!
23.11.2025 | 12:30
Υλικά για τη ζύμη
300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι (και λίγο επιπλέον για το πλάσιμο)
400 γρ. αλεύρι σκληρό
400 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
1 κ.σ. μέλι
20 γρ. φρέσκια μαγιά
1 κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
350 ml χλιαρό νερό για τη γέμιση
2 κρεμμύδια
150 γρ. ντοματίνια
50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. πελτές ντομάτας
4 κλωναράκια θυμάρι Σάμου
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
1/8 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
για το σερβίρισμα ελαιόλαδο
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο video