Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας φτιάχνει παστίτσιο με ριγκατόνι και κιμά μοσχαριού

To παστίτσιο...αλλιώς!
Υλικά
Για τα ζυμαρικά:
500 γρ. ριγκατόνι
3 λίτρα νερό
1 κ.σ. αλάτι
Για τον κιμά:
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
50 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 λευκό κρεμμύδι
1 κλωνάρι σέλερι
3 καρότα
1 κ.σ. πελτέ
3 ντομάτες τριμμένες
150 ml νερό
1 δαφνόφυλλο
1 κ.σ. ρίγανη
1 ξύλο κανέλλας
1 ματσάκι μαϊντανός
Για την μπεσαμέλ φέτας:
1 λίτρο γάλα
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. βούτυρο
2 κρόκους αυγού
150 γρ. κεφαλογραβιέρα
250 γρ. φέτα
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video