Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει κόκορα κοκκινιστό με λιγκουίνι

Λαχταριστή η συνταγή που ετοίμασε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης». Κρεατόσουπα με οσομπούκο. Κόκορα κοκκινιστό με λιγκουίνι.

Υλικά

1 κόκορας, κομμένος σε 8 κομμάτια

1 συσκευασία λιγκουνίνι

1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 φύλλα δάφνης

4 κόκκους μπαχάρι

1 ξύλο κανέλας

3 κ.σ. πελτέ ντομάτας

100 ml κόκκινο κρασί

600 γρ. ντομάτα κονκασέ

200 ml ζωμό λαχανικών

2 κ.σ. μέλι

Αλάτι Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Τριμμένη γραβιέρα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video