Ο Γιώργος Τσούλης μάς ετοιμάζει λουκανικόπιτα «δίκανη» και αλμυρό donut με ζαμπόν και τυρί

Λαχταριστή η συνταγή που ετοιμάσε ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».

Λουκανικόπιτα «δίκανη» και αλμυρό donut με ζαμπόν και τυρί, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.

Υλικά

Για τη ζύμη

250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

120 ml ξινόγαλο

20 ml ελαιόλαδο

3 γρ. ξηρή μαγιά

1/2 κ.γ. αλάτι

1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική

1 αυγό medium

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση

8 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης

Μουστάρδα, για το άλειμα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video