Ο Πέτρος Συρίγος μας φτιάχνει χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι και τσιπς γλυκοπατάτας

Μπριζόλες, αξεπέραστες!

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες κόντρα στο κόκκαλο (200 γρ. η κάθε μία)

2 κ.τ.σ. αλεύρι

2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο

30 γρ. βούτυρο

1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο

2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο

120 ml. βαλσαμικό ξύδι

1 κ.τ.σ. χλιαρό νερό

αλάτι και πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video