Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει εύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι

Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μας φτιάχνει εύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι

Υλικά

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

260 γρ. ζάχαρη

250 ml ηλιέλαιο

370 ml χυμό πορτοκάλι

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

Αλάτι

1 στικ βανίλιας

120 γρ. τσιπς σοκολάτας

Για το γλάσο

150 γρ. ζάχαρη

2 πορτοκάλια

1 βανίλια

Δείτε την εκτέλεση στο video