Παραδοσιακά τακάκια με μέλι Ρόδου
Γλυκό με άρωμα...Δωδεκανήσων!
09.04.2025 | 11:00

Υλικά για 13-14 άτομα
Για το ζυμάρι
500 γρ αλεύρι γοχ
1 κγ κοφτό μπέικιν πάουντερ
120 ml ελαιόλαδο
220 ml νερό
1/2 κγ ανθός αλατιού
ελαιόλαδο για το άλειμμα
Για τη γέμιση
250 γρ. καρυδόψυχα τριμμένη
3 κσ ζάχαρη καστανή
1 κγ κανέλα σκόνη
1/4 κγ γαρύφαλλο τριμμένο
1/4 κγ μοσχοκάρυδο
Για το σιρόπι
350 γρ μέλι Ρόδου
120 ml νερό
1 κσ σουσάμι
3-4 φύλλα αρμπαρόριζας
Δείτε όλη τη συνταγή στο video