Παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταϊφι από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Ο Γαβιήλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταΐφι!

Για το σιρόπι θα χρειαστούμε

1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική

600 γρ. νερό

1 στικ κανέλα

70 γρ. μέλι

Χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι

Για την κρέμα

300 γρ. κρέμα γάλακτος

900 γρ. γάλα φρέσκο

160 γρ. ζάχαρη

2 αυγά

6 κρόκοι αυγών

80 γρ. κορν φλάουρ

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τη σύνθεση

500 γρ. κανταΐφι

400 γρ. βούτυρο

Δείτε την εκτέλεση στο video