Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα μήλο!

Μας τη φτιάχνει η Γωγώ Δελογιάννη

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ

1 κιλό μήλα

700 γρ ζάχαρη

1/2 χυμό λεμόνι

2 ξυλάκια κανέλα

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ

1/2 κουτ. γλυκού αλάτι

1 κουτ. σούπας κανέλα

250γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος

1 φλιτζάνι ζάχαρη

2 αυγά

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video