Παστέλι από σπίτι

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά.

Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη, σε αυτό το επεισόδιο, φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή ένα απολαυστικό «Crumble αχλαδιού με χαρούπι» και στη δεύτερη -πιο σύντομη- μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε ένα «Παστέλι από σπίτι».

Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με έναν Έλληνα σεφ που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλάει για τη δική του εμπειρία ο Γιάννης Τασόπουλος από το Σικάγο.

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».