Πάβλοβα με κρέμα κάστανο

Μια πάβλοβα....αλλιώτικη από τις άλλες!
Πάβλοβα με κρέμα κάστανο

Υλικά για 20 τεμάχια

Για τη μαρέγκα:

5 ασπράδια

250γρ. ζάχαρη

1/2 κ.γ. ανθός αλατιού

1 κ.γ. χυμός λεμονιού

1 κ.σ. κορν φλαουρ

3 κ.σ. κακάο

Για την κρέμα:

300ml κρέμα γάλακτος 33%

100γρ. ζάχαρη άχνη

1/2 κ.γ. υγρή βανίλια

Για την κρέμα κάστανο:

200γρ. κρέμα γάλακτος 35%

40γρ. ζάχαρη άχνη

200γρ. φρέσκο τυρί κρέμα

250γρ. πουρές κάστανο

Για το σερβίρισμα:

15 κάστανα marron glace

σκόνη κακάο

Δείτε το video