Πιλάφι με όστρακα Καλλονής
Δοκιμάστε το
16.04.2025 | 11:00

Υλικά για 4 άτομα:
300γρ. ρύζι για πιλάφι bonnet πλυμένο και μουλιασμένο
1 ξερό κρεμμύδι
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κιλό όστρακα Καλλονής φρέσκα κλειστά και καλά πλυμένα
1/2 κούπα λευκό κρασί
1/3 κ.γ ξερό εστραγκόν τριμμένο
1/4 ματσάκι μαϊντανός
10 ντοματίνια
1/2 φακελάκι κρόκος Κοζάνης
ξύσμα από ένα λεμόνι
χυμός από 1/2 λεμόνι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1/8 κ.γ μαύρο πιπέρι τριμμένο
Για το σερβίρισμα:
φέτες λεμονιού
Δείτε το video