Ρολά κανέλας

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στην κουζίνα του 'Στούντιο 4' μας φτιάχνει ρολά κανέλας

Υλικά για τη ζύμη

250 ml γάλα πλήρες

1 φακελάκι μαγιά ξηρή

140 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

90 γρ. βούτυρο αγελάδος

2 μεσαία αυγά

1 κ.γ. αλάτι

700 γρ. αλεύρι δυνατό

Υλικά για τη γέμιση

150 γρ. βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. καστανή ζάχαρη

20 γρ. κανέλα

50 γρ. λιωμένο βούτυρο αγελάδος για επάλειψη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής