Σπετζοφάι με κονσερβολιά Πηλίου
Με άρωμα και νοστιμιά Πηλίου!
Υλικά για 4 άτομα:
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές Φλωρίνης
1 μελιτζάνα φλάσκα, σε κομμάτια
500 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
400 γρ. ντοματίνια
100 γρ. κονσερβολιά Πηλίου, χωρίς κουκούτσι
1/2 κ.γ. ρίγανη ξερή
1 κ.σ. μέλι
1 κούπα μαυροδάφνη
1/2 κούπα ζεστό νερό
1/2 ματσάκι μαϊντανός
1 κ.γ. ανθός αλατιού
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Για το σερβίρισμα:
Φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.