search-button
cross-out

Τάρτα πορτοκάλι

Όταν το πορτοκάλι γίνεται...πρωταγωνιστής!
Τάρτα πορτοκάλι

Υλικά για 8 – 10 άτομα:

Για τη βάση:

120 γρ. βούτυρο αγελάδος, σε θερμοκρασία δωματίου

80 γρ. ζάχαρη άχνη

30 γρ. κελυφωτά φιστίκια, θρυμματισμένα

1 αβγό

240 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 πρέζα αλάτι

Για την κρέμα πορτοκαλιού:

240 γρ. βούτυρο αγελάδος, σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. ζάχαρη άχνη

200 γρ. αμύγδαλα ολόκληρα ή φιλέ

2 αβγά + 2 κρόκοι

100 γρ. αλεύρι

ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αργολίδας

10 – 12 ροδέλες από πορτοκάλια Αργολίδας

Για το σερβίρισμα:

ζάχαρη άχνη

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Life

Latest

zinapost.gr