Τούρτα φράουλας με ελαιόλαδο & φιστίκι Αιγίνης

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά.

Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη σε αυτό το επεισόδιο φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή μία «Τούρτα φράουλας με ελαιόλαδο & φιστίκι Αιγίνης» και στη δεύτερη πιο σύντομη ένα «γλυκό στο ποτήρι με μαρμελάδα φράουλας χωρίς ζάχαρη».

Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με έναν Έλληνα σεφ που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλάει για τη δική του εμπειρία ο Νίκος Ζαλώνης από τη Σκωτία.

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό».