Χοιρινό στιφάδο με κάστανα Πηλίου

Μοναδικό!
Χοιρινό στιφάδο με κάστανα Πηλίου

Υλικά για 4 άτομα

1 κιλό χοιρινός λαιμός, κομμένος σε μεγάλα κομμάτια

1/2 κ.γ. ανθός αλατιού

1/8 κ.γ μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

1-2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 μεγάλα κρεμμύδια

800 ml κόκκινο κρασί

3 κ.σ. ξίδι

5 δαφνόφυλλα

1-2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά

2 κ.σ. μέλι

1/2 ματσάκι φρέσκος μαϊντανός

3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

1 κλωναράκι ρίγανη

1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο

5 σκελίδες σκόρδο

1-2 κούπες ζωμό λαχανικών

250 γρ. κάστανα Πηλίου, βρασμένα

Δείτε το video