Χυλοπίτες Εύβοιας με σάλτσα ντομάτας και μελιτζάνα στον φούρνο
Δοκιμάστε τις
25.09.2025 | 18:30
Υλικά
2 μελιτζάνες
Υλικά
80 ml ελαιόλαδο
400 γρ. χυλοπίτες Εύβοιας
3 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα ζεστό νερό
400 γρ. σάλτσα ντομάτας
φλούδα από 1 λεμόνι
1/2 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
10 φύλλα βασιλικού
150 γρ. γαλοτύρι
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
φύλλα βασιλικού
ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Δείτε το video