Χυλοπίτες Εύβοιας με σάλτσα ντομάτας και μελιτζάνα στον φούρνο

Δοκιμάστε τις

Υλικά

2 μελιτζάνες

Υλικά

80 ml ελαιόλαδο

400 γρ. χυλοπίτες Εύβοιας

3 σκελίδες σκόρδο

1 κούπα ζεστό νερό

400 γρ. σάλτσα ντομάτας

φλούδα από 1 λεμόνι

1/2 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

10 φύλλα βασιλικού

150 γρ. γαλοτύρι

1/2 κ.γ. ανθός αλατιού

1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Για το σερβίρισμα

φύλλα βασιλικού

ελαιόλαδο

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Δείτε το video