Κεκάκια με μπανάνα χωρίς ζάχαρη

Λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

1 φαρίνα (500 γρ.)
3 ώριμες μπανάνες, λιωμένες με το πιρούνι
4 αυγά
1 κγ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. γιαούρτι
80 γρ. βούτυρο

110 ml  χυμό φυσικό πορτοκαλιού
7 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε την φαρίνα.
Με ένα πιρούνι λιώνουμε τις μπανάνες και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ, προσθέτουμε τα αυγά, το βούτυρο, τον χυμό, τηβανίλιας, το μέλι και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά  με σύρμα να διαλυθούν όλα τα υλικά μας.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις λιωμένες μπανάνες και ενώνουμε το αλεύρι.
Ανακατεύετε πολύ καλά με μία ώσπου  να ομογενοποιηθεί και να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Βάζουμε τον χυλό σε μία κανάτα έτσι ώστε να μπορέσουμε να γεμίσουμε πιο εύκολα τις θήκες των κείκ . Ψήνουμε για περίπου 20-30 λεπτά στους 180 βαθμούς σε καλά προθερμασμένο φούρνο. Καρφώνουμε μία οδοντογλυφίδα στο κέντρο ενός κέικ αν βγει στεγνή είναι έτοιμο .