search-button
cross-out

Ομελέτα με λαχανικά και φέτα από την Εύα Παρακεντάκη

Εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη!
Ομελέτα με λαχανικά και φέτα από την Εύα Παρακεντάκη

Υλικά

  • 1 γλυκοπατάτα
  • 4 λευκά μανιτάρια
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 3-4 φουντίτσες μπρόκολο
  • 2 ντοματίνια
  • 150 γρ φέτα σε κυβάκια
  • 12 αυγά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. γάλα
  • αλάτι χοντρό -πιπέρι φρεκοτριμμένο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και λεπτοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας και τα στρώνουμε στο πυρέξ  που πρώτα έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα, ραντίζουμε με το λάδι. Ενδιάμεσα από τα λαχανικά ρίχνουμε τη φέτα και στο τέλος ,χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο, περιχύνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά στους 200 αέρα. Δοκιμάζουμε αν είναι ψημένη η ομελέτα,βάζοντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της. Το μαχαίρι δεν πρέπει να βγαίνει υγρό.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Eva’s cooking

Latest

zinapost.gr