search-button
cross-out

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά της ΕΡΤ-Όσα αποκάλυψε

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά της ΕΡΤ-Όσα αποκάλυψε

Η κωμωδία εποχής «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» είναι η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί η λαμπερή Kατερίνα Παπουτσάκη, μαζί με τον Ηλία Μελέτη από τη νέα σεζόν στη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην στη Νάντια Κοντογεώργη. και στην εκπομπή “Φλερτ”  και μίλησε σχετικά, ενώ αποκάλυψε πως σχεδόν μεγάλωσε στην ΕΡΤ καθώς η μητέρα της εργαζόταν εκεί.

“Όταν ήμουν πολύ μικρή η μαμά μου έκανε μίξη εικόνας στην ΕΡΤ. Ήταν από τις πρώτες γυναίκες ως τεχνικός. Ήταν πολύ καλή στη δουλειά της. Έχω πολλές παιδικές αναμνήσεις από εδώ. Τώρα που θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για τη νέα σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια” ξέρω τα κατατόπια. Αγαπώ αυτό το κτίριο. Όταν ανέβαινα τα σκαλιά για να έρθω να σε βρω, ένιωθα μια γλυκιά νοσταλγία γι’ αυτά τα χρόνια» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη σειρά. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, νιώθω τυχερή που αυτή την περίοδο έχω δουλειά. Είναι ένα αρκετά καλογραμμένο σενάριο. Είμαι περήφανη. Θα είναι μία κωμωδία εποχής. Θα βλέπουμε την ιστορία της Ελλάδας από τα μάτια ενός παιδιού. Εγώ θα κάνω μία μοδίστρα, η οποία είναι μία τρυφερή μαμά. Έχει στοιχεία της συντηρητικής γυναίκας του τότε, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μια προοδευτική ματιά. Θα είμαι μαζί με τον Ηλία Μελέτη, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr