Φουσίλι με τυριά και καπνιστή γαλοπούλα στον φούρνο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

500 γραμ. φουσίλι De Cecco 8 φέτες καπνιστή γαλοπούλα fouantre ΥΦΑΝΤΗΣ 200 γραμ. τριμμένο τσένταρ  150 γραμ. τριμμένη γραβιέρα  100 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα  2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος  2 κρόκοι 1 κουτ. της σούπας Μεσογειακή μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι Papadimitriou λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 φέτες ψωμί του τοστ αλάτι, πιπέρι Βράστε τα φουσίλι σε αλατισμένο […]

500 γραμ. φουσίλι De Cecco

8 φέτες καπνιστή γαλοπούλα fouantre ΥΦΑΝΤΗΣ

200 γραμ. τριμμένο τσένταρ 

150 γραμ. τριμμένη γραβιέρα 

100 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα 

2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος 

2 κρόκοι

1 κουτ. της σούπας Μεσογειακή μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι Papadimitriou

λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο

2 φέτες ψωμί του τοστ

αλάτι, πιπέρι

Βράστε τα φουσίλι σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και στραγγίστε τα. Βάλτε στην κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και την μισή ποσότητα από τα τυριά. Αφήστε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας για να διαλυθούν τα τυριά.

Κατεβάστε το μείγμα από την φωτιά και ρίξτε τα υπόλοιπα τυριά, την μουστάρδα, το μοσχοκάρυδο και τους κρόκους. Ανακατέψτε το μείγμα με τα βρασμένα ζυμαρικά. Τρίψτε το ψωμί στο πολυμίξερ για να γίνει ψίχουλα.

Αδειάστε το μείγμα των ζυμαρικών σε ένα πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίστε την επιφάνεια με τα ψίχουλα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 25 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.