Συνταγή για νηστίσιμο σουφλέ λαχανικών από τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει νηστίσιμο σουφλέ λαχανικών. Υλικά Για το σουφλέ:  250γρ. πένες βρασμένες, 100γρ. μπρόκολο, 100γρ. κουνουπίδι, 100γρ. καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες, 4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες, ½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, […]

Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει νηστίσιμο σουφλέ λαχανικών.

Υλικά

Για το σουφλέ: 

250γρ. πένες βρασμένες, 100γρ. μπρόκολο, 100γρ. κουνουπίδι, 100γρ. καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες, 4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες, ½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη, ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη, ¼ κ.γ. κάρυ, ½ κ.γ. δυόσμο ξερό, 2 κ.σ. τζίντζερ φρέσκο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.

Για τη μπεσαμέλ:

100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100ml ελαιόλαδο, 500ml γάλα σόγιας, 200ml νερό ή ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι.

Δείτε τη συνταγή από την εκπομπή “Ευτυχείτε”.