Συνταγή για νηστίσιμο σουφλέ λαχανικών από τον Γιώργο Τσούλη
Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει νηστίσιμο σουφλέ λαχανικών. Υλικά Για το σουφλέ: 250γρ. πένες βρασμένες, 100γρ. μπρόκολο, 100γρ. κουνουπίδι, 100γρ. καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες, 4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες, ½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, […]
22.04.2019 | 07:00
Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει νηστίσιμο σουφλέ λαχανικών.
Υλικά
Για το σουφλέ:
250γρ. πένες βρασμένες, 100γρ. μπρόκολο, 100γρ. κουνουπίδι, 100γρ. καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες, 4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες, ½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, ½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη, ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη, ¼ κ.γ. κάρυ, ½ κ.γ. δυόσμο ξερό, 2 κ.σ. τζίντζερ φρέσκο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
Για τη μπεσαμέλ:
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100ml ελαιόλαδο, 500ml γάλα σόγιας, 200ml νερό ή ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι.
Δείτε τη συνταγή από την εκπομπή “Ευτυχείτε”.