Συνταγή για γεμιστό Χριστουγεννιάτικο ψωμί Pan de Jamon

Ο Marco Rossi μαγειρεύει γεμιστό Χριστουγεννιάτικο ψωμί Pan de Jamon. Υλικά: 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. γάλα φρέσκο, 1 φακελάκι μαγιά ξερή, 100 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. βούτυρο φρέσκο λιωμένο, 1 πρέζα αλάτι, 2 αυγά 500 γρ. γαλοπούλα φουαντρέ, 200 γρ. μπέικον σε φέτες, 100 γρ. ελιές γεμιστές με πιπεριά, 100 […]

Ο Marco Rossi μαγειρεύει γεμιστό Χριστουγεννιάτικο ψωμί Pan de Jamon.

Υλικά: 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. γάλα φρέσκο, 1 φακελάκι μαγιά ξερή, 100 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. βούτυρο φρέσκο λιωμένο, 1 πρέζα αλάτι, 2 αυγά 500 γρ. γαλοπούλα φουαντρέ, 200 γρ. μπέικον σε φέτες, 100 γρ. ελιές γεμιστές με πιπεριά, 100 γρ. σταφίδες μαύρες, 200 γρ. τυρί κρέμα, 1 αυγό πριν το ψήσιμο.

Δείτε τη συνταγή στο video