4 γεύματα σε βαζάκι με την υπογραφή του Παραδοσιακού Φούρνο Ντουρουντούς!

Τώρα που βγήκαμε από την καραντίνα και επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα μας, καλό θα είναι να κρατήσουμε τις συνήθειες που αποκτήσαμε κλεισμένοι σπίτι! Και να τρεφόμαστε νόστιμα αλλά και θρεπτικά! Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας γυρνάμε εκτός σπιτιού και τρώμε “σκουπιδάκια” που εκτός ότι επιβαρύνουν το εισόδημα μας επιβαρύνουν και την […]

Τώρα που βγήκαμε από την καραντίνα και επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα μας, καλό θα είναι να κρατήσουμε τις συνήθειες που αποκτήσαμε κλεισμένοι σπίτι! Και να τρεφόμαστε νόστιμα αλλά και θρεπτικά!

Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας γυρνάμε εκτός σπιτιού και τρώμε “σκουπιδάκια” που εκτός ότι επιβαρύνουν το εισόδημα μας επιβαρύνουν και την υγεία μας.

Ολοένα και περισσότεροι στρέφονται στον βιολογικό τρόπο διατροφής, με αγνά προϊόντα, που παράγονται από παραγωγούς με ήθος και ευθύνη προς τον καταναλωτή!

Τα γεύματα σε βάζα είναι μία λύση που μας λύνει τα χέρια και μας τροφοδοτεί με την ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Όλα αυτά βέβαια τα συνοδεύουμε με την βιολογική σειρά προϊόντων, από  τον φούρνο Φούρνος Ντουρουντούς.   που φουρνίζει  καθημερινά στα Σφακιά αλλά τα προϊόντα του μπορείτε να βρείτε σε πολλά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Για το σχολείο, τη δουλειά , την παραλία, την εκδρομή!

Ντάκος σε βάζο

Σαλάτα με φακές

Σαλάτα με αυγά

Σαλάτα με λαχανικά 

Δείτε την εκτέλεση και για τα  4 γεύματα  στο video!

Επικοινωνήστε με το Φούρνο Ντουρουντούς  για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα  αλλά και παραγγελίες πατώντας ΕΔΩ

Παραδοσιακός Φούρνος Ντουρουντούς-Η ιστορία μας

Η γιαγιά μας η Άννα ερχόμενη από το φαράγγι της Σαμαριάς για να παντρευτεί στα Σφακιά, έφερε μαζί της όλα τα μυστικά της μαγειρικής της. Αυτά τα μυστικά σύντομα τα μοιράστηκε με τις κόρες και τη νύφη της ενώ, με τη σειρά τους εκείνες τα κληροδότησαν σ’ εμάς, τα παιδιά τους…

Όπως είναι λοιπόν λογικό, οι παιδικές μας αναμνήσεις συνοδεύονται από μυρωδιές, γεύσεις και αρώματα τα οποία έχουν παραμείνει αναλλοίωτα στο μυαλό μας. Κι αυτά ακριβώς είναι τα εφόδια μας σε ένα ταξίδι που σας θέλουμε συνοδοιπόρους. Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τα γευστικά μονοπάτια των Σφακίων και γνωρίστε  το ξεχωριστό εκείνο κομμάτι της παράδοσης του τόπου μας. Η γιαγιά μας έλεγε:

“Αν θες παιδάκι μου να κανείς κάτι καλό, κάντο με τα χεράκια σου…”. 

Διαβάστε περισσότερα για τον Παραδοσιακό Φούρνο Ντουρουντούς ΕΔΩ

Λίγα λόγια για την Εύα

H Εύα Παρακεντάκη  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Κρητικούς γονείς. Μεγάλωσε μέσα σε φούρνους και ζαχαροπλαστεία της οικογένειας. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις  και συνεργάστηκε 10 χρόνια με εταιρείες στην θέση της Διεύθυνσης προσωπικού. Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια γευσιγνωσίας και οινογνωσίας καθώς και σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής .

  Από το 2005 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ρέθυμνο όπου και ασχολήθηκε αποκλειστικά με την γαστρονομία. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει την δική της καθημερινή εκπομπή μαγειρικής Mama Mia στην Νέα τηλεόραση Κρήτης .

Συνεργάζεται με περιοδικά γεύσης και πολλά site γαστρονομικού ενδιαφέροντος . Διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube και το δικό της site με συνταγές και συμβουλές μαγειρικής. Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής  σε σχολές μαγειρικής.

Από φέτος είναι κριτής στον θεσμό 100 restaurant awards. Είναι μητέρα τριών παιδιών και λάτρεις του ευ ζην, της  Ελληνικής διατροφής και προϊόντων αλλά και της τροφοσυλλογής.

Που θα την βρείτε:

https://evaparakentaki.com/

https://www.youtube.com/channel/UCx93nyCqjyAjbBqBf3bcsqg/

https://www.instagram.com/eva_parakentaki/

https://www.facebook.com/EvaInTasteland/