Σαγανάκι με Αρσενικό Νάξου & γλυκόξιη σάλτσα

Στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «ΠΟΠ Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Παίρνοντας ως βάση το Αρσενικό Νάξου και συνδυάζοντας το με σουσάμι, πάπρικα και γλυκόξινη σάλτσα δημιουργεί ένα πεντανόστιμο σνακ! Δείτε όλη τη λαχταριστή συνταγή βήμα βήμα στο video που ακολουθεί.

Στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «ΠΟΠ Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Παίρνοντας ως βάση το Αρσενικό Νάξου και συνδυάζοντας το με σουσάμι, πάπρικα και γλυκόξινη σάλτσα δημιουργεί ένα πεντανόστιμο σνακ!

Δείτε όλη τη λαχταριστή συνταγή βήμα βήμα στο video που ακολουθεί.