search-button
cross-out

Σιροπιαστό Ραβανί

Σιροπιαστό Ραβανί

Για τους γλυκατζήδες τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε ένα λαχταριστό σιροπιαστό ραβανί.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το γλυκό δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά

Για το ραβανί

• 6 αυγά

• 320 γρ. ζάχαρη

• 400 γρ. γιαούρτι 

• 150 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) ή ηλιέλαιο

• 5 γρ. βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες

• 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

• 300 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

• 12 γρ. μπέικιν πάουντερ

• Ξύσμα από μισό λεμόνι

Για το σιρόπι

• 1 λτ νερό

• 700 γρ. ζάχαρη

• 2 φλούδες λεμονιού

Δείτε όλη τη συνταγή στο video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Cooking

Latest

zinapost.gr