search-button
cross-out

SOPHIA Enjoy Thinking Live – Concept

SOPHIA Enjoy Thinking Live – Concept

Το νέο κατάστημα SOPHIA Enjoy Thinking Live είναι μία σύνθεση ζωντανών εμπειριών και ανακαλύψεων, οι οποίες βρίσκονται σε ευθύ διάλογο με συλλογές μοναδικών αντικειμένων. Είναι ένας χώρος, όπου η τέχνη φλερτάρει με το design, η αιωνιότητα συναντά τον μοντερνισμό και ο πλούτος του παρελθόντος δένει αρμονικά με το πνεύμα του 21ου αιώνα.

Δεν είναι απλά ένα ακόμα κατάστημα και είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό concept store. Είναι ένας ζωντανός χώρος που καλωσορίζει όλους να συνδιαλλαγούν, να ανακαλύψουν, να σκεφτούν, να ονειρευτούν, να γράψουν, να μοιραστούν, να συζητήσουν, να δημιουργήσουν και να εμπνευστούν.

Το όλο concept έχει ως κίνητρο ένα ισχυρό πάθος, να διαμορφωθεί μία καινούρια προσέγγιση για τη λιανική πώληση, ένα νέο είδος ”λιανικής θεραπείας”. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα διαδραστικό χώρο, όπου κάποιος μπορεί να νιώσει ζωντανός. Ενθαρρύνουμε όσους αγαπούν το design και υποστηρίζουν τη δημιουργικότητα να έρθουν ώστε να γνωρίσουν από κοντά νέες τάσεις, ιδέες και ανθρώπους, συμμετέχοντας σε events και εργαστήρια με καλλιτέχνες, designers, επιχειρηματίες, με δημιουργούς και με ανθρώπους που κάνουν την ιδέα τους πράξη! 

Οι ιδιαίτερες συλλογές, σχεδιασμένες με τρόπο ώστε να συνδέονται με το ευρύτερο concept των ζωντανών εμπειριών, ξεδιπλώνονται κατά μήκος διαφορετικών ζωνών: την τέχνη του σκέπτεσθαι, τη δύναμη του διαλόγου, τον ενθουσιασμό της δημιουργίας, τον κόσμο του άντρα και της γυναίκας και την υπεροχή της αρχιτεκτονικής. Οι συλλογές περιλαμβάνουν μοναδικά είδη διακόσμησης και design, αντικείμενα μόδας και lifestyle, γραφική ύλη καθώς επίσης και προϊόντα καθημερινής χρήσης τόσο για το σώμα αλλά και για την ψυχή!

Πρόθεσή μας είναι να ενδυναμώσουμε την τοπική οικονομία, τη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία. Μία μεγάλη γκάμα χειροποίητων αντικειμένων περιβάλλουν ποικίλες εμπειρίες (ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια), οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε μία άγνωστη πλευρά του κόσμου ή ακόμα και του εαυτού σας.

Έχουμε δημιουργήσει βιώσιμες και μακροχρόνιες συνεργασίες με δημιουργούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος για καινοτομία, design, ιστορία και σκέψη. Το SOPHIA Enjoy Thinking Live είναι ένας χώρος που γιορτάζει την επιτυχία της συνεργατικής διαδικασίας.

Ο Μαύρος Κόσμος του Άντρα

Άντρας: ένα ον σε εξερεύνηση νοήματος. – Πλάτωνας

Το μαύρο είναι ποιητικό.

Αυτή η εξειδικευμένη σειρά είναι ένας ύμνος στις ανδρικές αξίες: θάρρος, δύναμη, κομψότητα και πρεστίζ. Αναγνωρίζει ότι το μαύρο χρώμα είναι συνώνυμο με τη δημιουργικότητα, το  εκλεπτυσμένο στυλ και την ενέργεια για ζωή.

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει αγαλματίδια ηρωικών και θεϊκών ανδρικών μορφών του αρχαίου κόσμου, γραφική ύλη και άλλα αντικείμενα που προσθέτουν ένα πιο εκλεπτυσμένο στυλ στη ζωή ενός άνδρα.

Οι γυναίκες είναι οι αρχιτέκτονες της κοινωνίας

Μπορεί να είναι ένας ανδρικός κόσμος, αλλά δε θα ήταν τίποτα χωρίς τις γυναίκες.

Εμπνευσμένη από κλασσικά στοιχεία, αλλά με μία μοντέρνα ματιά, η σειρά έχει επιμεληθεί

προσεκτικά ώστε να γιορτάζει τη γυναικεία δύναμη, ομορφιά, χάρη και κομψότητα. Μία ποιοτική σειρά fashion και design αντικειμένων, από χειροποίητα τσαντάκια και μεταξωτά μαντήλια, μέχρι κοσμήματα και αγαλματίδια αρχαίων Ελληνίδων θεοτήτων, έχει επιλεγεί για να προσθέσει ένα θεϊκό άγγιγμα στην καθημερινότητά σας.

Μην ξεχνάτε ότι είσαστε οι Θεές της κοινωνίας.

Αρχιτεκτονική Έμπνευση

Η αρχιτεκτονική είναι παντού. Η αρχιτεκτονική είναι κάθε μέρα.

Η υπεροχή της βρίσκεται στις ελαφρώς διαστρεβλωμένες οριζόντιες γραμμές του Παρθενώνα, σχεδιασμένες προσεκτικά από τον Ικτίνο και τον Καλλικράτη, σε μία αχτίδα φωτός που χτυπάει μια πλευρά κτηρίου του Louis Khan, ή στις κομψές γραμμές του Δημήτρη Πικιώνη, που ζωντανεύουν την εμπειρία της ανάβασης προς την Ακρόπολη.

Η αρχιτεκτονική είναι ζωή. Είναι ένας τρόπος να δούμε, να σκεφτούμε και να προσφέρουμε. Το SOPHIA Enjoy Thinking Live σας δίνει μία πηγή έμπνευσης μέσω μιας σειράς αντικειμένων – γραφική ύλη, παιχνίδια, τοιχογραφίες μέσω της τεχνικής της διάχυσης, βιβλία και αρωματικά κεριά – που αναδεικνύουν το έργο και τη σκέψη εξαιρετικών αρχιτεκτόνων. Η κολεξιόν είναι σχεδιασμένη και επιμελημένη όχι μόνο για λάτρεις της αρχιτεκτονικής και για δημιουργικά μυαλά, αλλά και για τον οποιονδήποτε είναι σε διερεύνηση του κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα.

Χώρος Σκέψης

Το SOPHIA Enjoy Thinking τιμά το σκέπτεσθαι ως μία μορφή τέχνης, ως μία αστείρευτη πηγή δύναμης, έμπνευσης και δημιουργίας που μπορεί να σας οδηγήσουν στις πιο εκλεπτυσμένες ποιότητες του εαυτού σας και ένα βήμα πιο κοντά στο ποιοι πραγματικά είστε.

Το thinking zone είναι αφιερωμένο σε μια σειρά αντικειμένων – art de la table, αγαλματίδια και γραφική ύλη – τα οποία είναι βαθιά ριζωμένα στην αρχαία ελληνική φιλοσοφική σκέψη.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην τέχνη του σκέπτεσθαι και να γράψετε στον τοίχο μας. Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας, τις ιδέες σας, ένα μήνυμα, ένα σκίτσο ή ο,τιδήποτε άλλο θέλετε και απολαύστε το σκέπτεσθαι!

Χώρος Διαλόγου

Είναι ένας χώρος που απλώνεται ανάμεσα σε ποικίλα θέματα, όπως η τέχνη, η αρχιτεκτονική, η  φιλοσοφία, το lifestyle και η ευζωία, όπου κοινά σκεπτόμενοι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία shopping και ταυτόχρονα να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Thinking Club μας. Δεν είναι απαραίτητο να ψωνίσετε!

Εμείς πιστεύουμε ότι η Σκέψη είναι για κάθε μέρα.  Η Σκέψη είναι για τον καθένα. Η Σκέψη είναι εδώ. Γι’αυτό το λόγο μία σειρά εκδηλώσεων θα λαμβάνουν χώρα στο κατάστημά μας σε τακτική βάση, όπου μικρά γκρουπ θα προσκαλούνται να ανταλλάξουν σκέψεις και εμπειρίες με άλλους, δημιουργώντας και ιδανικά εμπνέοντας έναν κύκλο εν δυνάμει φίλων, που θα είναι γεμάτοι ιδέες και θα γιορτάζουν την έννοια της Σκέψης.

Ο χώρος περικυκλώνεται από μια σειρά βιβλίων και αξεσουάρ σπιτιού, που τιμούν τη δημιουργικότητα, το design, τη φιλοσοφία, την αρχαία ελληνική κληρονομιά και τη Σκέψη.

Η Αθήνα Τώρα

Η Αθήνα είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού. Είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, της Φιλοσοφίας και της Σκέψης. Η Αθήνα ήταν πάντα και ακόμη είναι μία πόλη δημιουργική, με ευφυία και πάθος.

Μία σειρά μοντέρνων αξεσουάρ και γραφικής ύλης έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν έναν διάλογο ανάμεσα στο ιστορικό παρελθόν της πόλης και το παρόν της.

Ηλεκτρική Αισθητική

”Ο ήλιος είναι καινούριος κάθε μέρα” – Ηράκλειτος

Το SOPHIA Enjoy Thinking φέρνει στο φως μία κολεξιόν στυλάτων φωτιστικών και lifestyle αξεσουάρ, που θα προσθέσουν μία ηλεκτρική και ατμοσφαιρική αίσθηση σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Δε θα φωτίσουν μόνο τον χώρο σας, αλλά και το μυαλό και τη διάθεσή σας.

Simply Dining

Πρέπει να τρώμε για να ζούμε και όχι να ζούμε για να τρώμε. – Σωκράτης

Αγκαλιάζοντας την ισορροπία, μία ποιότητα βαθιά ριζωμένη στην αρχαία ελληνική σκέψη, το SOPHIA Enjoy Thinking Live παρουσιάζει μια κολεξιόν πολύ εκλεπτυσμένου art de la table. Μία ευρεία γκάμα προϊόντων ισορροπεί μεταξύ τέχνης και μοντέρνου design, ποιότητας και δημιουργικότητας, καθώς επίσης και αρχαίας ελληνικής σοφίας και του πνεύματος του 21ου αιώνα.

Γνωρίστε τους Δημιουργούς

Πρόθεσή μας είναι να ενδυναμώσουμε την τοπική οικονομία, τη δημιουργικότητα και την

δεξιοτεχνία. Μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που έχουν φτιαχτεί στην Ελλάδα, θα πλαισιωθούν από μια σειρά ομιλιών. Έχουμε προσκαλέσει Δημιουργούς να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τις ιδέες και τις φιλοδοξίες τους με όλους μας. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την ελληνική καινοτομία και μπορεί να ανακαλύψετε μία άγνωστη πλευρά της Ελλάδας ή ακόμη και του εαυτού σας.

Συνεργασίες

Έχουμε δημιουργήσει βιώσιμες και μακροχρόνιες συνεργασίες με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και τρόπο σκέψης με μας. Το SOPHIA Enjoy Thinking Live είναι ένας χώρος που αναδεικνύει την επιτυχία της συνεργατικής διαδικασίας. Είμαστε πολύ ανοιχτοί στην εξάπλωση του δικτύου συνεργασιών μας και στο να προωθήσουμε νέες ιδέες που βρίσκονται σε αρμονία με τη φιλοσοφία μας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Shopping

Latest

zinapost.gr