Tάρτα σοκολάτα – πραλίνα από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος έφτιαξε μια λαχταριστή τάρτα σοκολάτα – πραλίνα στο “Έλα χαμογέλα”.  Υλικά για τη ζύμη τάρτας: 100 γρ. βούτυρο, 125 γρ. ζάχαρη, 1 αυγό, 200 γρ. αλεύρι, 50 γρ. κακάο. Υλικά για τη γέμιση: 200 γρ. πραλίνα, 350 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 300 γρ. κρέμα γάλακτος. Δείτε την συνταγή στο video

Ο Χρήστος Βέργαδος έφτιαξε μια λαχταριστή τάρτα σοκολάτα – πραλίνα στο “Έλα χαμογέλα”.

 Υλικά για τη ζύμη τάρτας:

100 γρ. βούτυρο, 125 γρ. ζάχαρη, 1 αυγό, 200 γρ. αλεύρι, 50 γρ. κακάο.

Υλικά για τη γέμιση:

200 γρ. πραλίνα, 350 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 300 γρ. κρέμα γάλακτος.

Δείτε την συνταγή στο video