Tάρτα σοκολάτα – πραλίνα από τον Χρήστο Βέργαδο
Ο Χρήστος Βέργαδος έφτιαξε μια λαχταριστή τάρτα σοκολάτα – πραλίνα στο “Έλα χαμογέλα”. Υλικά για τη ζύμη τάρτας: 100 γρ. βούτυρο, 125 γρ. ζάχαρη, 1 αυγό, 200 γρ. αλεύρι, 50 γρ. κακάο. Υλικά για τη γέμιση: 200 γρ. πραλίνα, 350 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 300 γρ. κρέμα γάλακτος. Δείτε την συνταγή στο video
23.10.2019 | 17:00
Ο Χρήστος Βέργαδος έφτιαξε μια λαχταριστή τάρτα σοκολάτα – πραλίνα στο “Έλα χαμογέλα”.
Υλικά για τη ζύμη τάρτας:
100 γρ. βούτυρο, 125 γρ. ζάχαρη, 1 αυγό, 200 γρ. αλεύρι, 50 γρ. κακάο.
Υλικά για τη γέμιση:
200 γρ. πραλίνα, 350 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 300 γρ. κρέμα γάλακτος.
Δείτε την συνταγή στο video